
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan.
– Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan.
– Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö