Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl.
– Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl.
– Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö