Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl.
– Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl.
– Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö