Gents Go är ett digitalt frisör-koncept. Kunder och frisörer hittar lediga tider på den digitala plattformen där de sedan kopplas ihop och väljer en studio, det kan beskrivas som en form av digitaliserat drop in-koncept. Nu öppnar Gents Go på Helsingborg centralstation.
– Att vi öppnar på Helsingborgs C ser vi som ett naturligt nästa steg i vår etableringsfas runt strategiska platser, där folk ständigt är i rörelse, säger Anna Jönsson, COO på Gents Go.
Gents Go är ett digitalt frisör-koncept. Kunder och frisörer hittar lediga tider på den digitala plattformen där de sedan kopplas ihop och väljer en studio, det kan beskrivas som en form av digitaliserat drop in-koncept. Nu öppnar Gents Go på Helsingborg centralstation.
– Att vi öppnar på Helsingborgs C ser vi som ett naturligt nästa steg i vår etableringsfas runt strategiska platser, där folk ständigt är i rörelse, säger Anna Jönsson, COO på Gents Go.
Tomas de Souza har utsetts till ny vd för Minc i Malmö. Han tillträder i augusti och tar med sig erfarenhet från bland annat Ablemind, Bonnier News och EFL. – Malmö är den perfekta platsen för att lösa globala utmaningar – en stad präglad av mångfald, kreativitet och mod. Jag ser Minc som hjärtat i den utvecklingen, säger de Souza. Rekryteringen lockade över 350 sökande. Enligt Mincs styrelse kombinerar de Souza erfarenhet från startupvärlden och innovationsledning med ett starkt engagemang för Malmös näringsliv.
Tomas de Souza har utsetts till ny vd för Minc i Malmö. Han tillträder i augusti och tar med sig erfarenhet från bland annat Ablemind, Bonnier News och EFL. – Malmö är den perfekta platsen för att lösa globala utmaningar – en stad präglad av mångfald, kreativitet och mod. Jag ser Minc som hjärtat i den utvecklingen, säger de Souza. Rekryteringen lockade över 350 sökande. Enligt Mincs styrelse kombinerar de Souza erfarenhet från startupvärlden och innovationsledning med ett starkt engagemang för Malmös näringsliv.
Tomas de Souza har utsetts till ny vd för Minc i Malmö. Han tillträder i augusti och tar med sig erfarenhet från bland annat Ablemind, Bonnier News och EFL. – Malmö är den perfekta platsen för att lösa globala utmaningar – en stad präglad av mångfald, kreativitet och mod. Jag ser Minc som hjärtat i den utvecklingen, säger de Souza. Rekryteringen lockade över 350 sökande. Enligt Mincs styrelse kombinerar de Souza erfarenhet från startupvärlden och innovationsledning med ett starkt engagemang för Malmös näringsliv.
Kronärtskocka (Cynara cardunculus) är en grönsak som tillhör tistelsläktet och odlas främst för sina ätbara blomknoppar. Det är den omogna blomman man äter, särskilt de köttiga delarna av de yttre bladen samt det mjuka ”hjärtat” i mitten. Kronärtskockan är rik på fiber, låg i kalorier, hög i antioxidanter och innehåller bland annat C-vitamin, K-vitamin, folat, magnesium och kalium.
Kronärtskocka (Cynara cardunculus) är en grönsak som tillhör tistelsläktet och odlas främst för sina ätbara blomknoppar. Det är den omogna blomman man äter, särskilt de köttiga delarna av de yttre bladen samt det mjuka ”hjärtat” i mitten. Kronärtskockan är rik på fiber, låg i kalorier, hög i antioxidanter och innehåller bland annat C-vitamin, K-vitamin, folat, magnesium och kalium.
Kronärtskocka (Cynara cardunculus) är en grönsak som tillhör tistelsläktet och odlas främst för sina ätbara blomknoppar. Det är den omogna blomman man äter, särskilt de köttiga delarna av de yttre bladen samt det mjuka ”hjärtat” i mitten. Kronärtskockan är rik på fiber, låg i kalorier, hög i antioxidanter och innehåller bland annat C-vitamin, K-vitamin, folat, magnesium och kalium.
På en smal träbrygga ute på Refshaleøen ligger La Banchina – en vinbar, bastu och restaurang i ett före detta båthus. Naturviner serveras ur flaskor med handskrivna etiketter, maten är säsongsbetonad och ofta vegetarisk. Gäster badar direkt från bryggan mellan rätter och glas. Det är litet, enkelt och charmigt rörigt – ett ställe där man tappar tiden och kommer hem med salt i håret.
På en smal träbrygga ute på Refshaleøen ligger La Banchina – en vinbar, bastu och restaurang i ett före detta båthus. Naturviner serveras ur flaskor med handskrivna etiketter, maten är säsongsbetonad och ofta vegetarisk. Gäster badar direkt från bryggan mellan rätter och glas. Det är litet, enkelt och charmigt rörigt – ett ställe där man tappar tiden och kommer hem med salt i håret.
På en smal träbrygga ute på Refshaleøen ligger La Banchina – en vinbar, bastu och restaurang i ett före detta båthus. Naturviner serveras ur flaskor med handskrivna etiketter, maten är säsongsbetonad och ofta vegetarisk. Gäster badar direkt från bryggan mellan rätter och glas. Det är litet, enkelt och charmigt rörigt – ett ställe där man tappar tiden och kommer hem med salt i håret.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö