Clas Ohlson till Lund och Burlöv Center

Nyöppnat
Maj 2024
Clas Ohlson till Lund och Burlöv Center

Fakta

Clas Ohlson fortsätter att expandera. I dagsläget har kedjan tretton butiksöppningar som är planerade att ske under kalenderåret 2024. En butik öppnade på Kronprinsen i slutet av april och en ska öppna på Kullagatan i Helsingborg under juni.
 Nu står det också klart att Clas Ohlson kommer öppna på Stora Södergatan i Lund under maj samt kommer att komma tillbaka till Burlöv Center i september.
 – De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga, säger Andreas Helgesson, country operations manager.
 I Lund har stora delar av det gamla Åhlénshuset stått tomt de senaste åren, men nu flyttar Clas Ohlson in på 750 kvadratmeter.
 – Vi är väldigt uppskattade av Lundaborna och det ska bli roligt att testa ett nytt läge i Lund. Vi får ett centralt läge som gör oss ännu mer tillgängliga. I butiken kommer vi ha ett brett och prisvärt sortiment med det mesta som behövs för hemmafixet, säger Helgesson.

Clas Ohlson fortsätter att expandera. I dagsläget har kedjan tretton butiksöppningar som är planerade att ske under kalenderåret 2024. En butik öppnade på Kronprinsen i slutet av april och en ska öppna på Kullagatan i Helsingborg under juni.
 Nu står det också klart att Clas Ohlson kommer öppna på Stora Södergatan i Lund under maj samt kommer att komma tillbaka till Burlöv Center i september.
 – De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga, säger Andreas Helgesson, country operations manager.
 I Lund har stora delar av det gamla Åhlénshuset stått tomt de senaste åren, men nu flyttar Clas Ohlson in på 750 kvadratmeter.
 – Vi är väldigt uppskattade av Lundaborna och det ska bli roligt att testa ett nytt läge i Lund. Vi får ett centralt läge som gör oss ännu mer tillgängliga. I butiken kommer vi ha ett brett och prisvärt sortiment med det mesta som behövs för hemmafixet, säger Helgesson.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/clas-ohlson-till-lund-och-burlov-center

Fler artiklar

Läs
Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Läs
Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Läs
Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.