Clas Ohlson fortsätter att expandera. I dagsläget har kedjan tretton butiksöppningar som är planerade att ske under kalenderåret 2024. En butik öppnade på Kronprinsen i slutet av april och en ska öppna på Kullagatan i Helsingborg under juni.
Nu står det också klart att Clas Ohlson kommer öppna på Stora Södergatan i Lund under maj samt kommer att komma tillbaka till Burlöv Center i september.
– De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga, säger Andreas Helgesson, country operations manager.
I Lund har stora delar av det gamla Åhlénshuset stått tomt de senaste åren, men nu flyttar Clas Ohlson in på 750 kvadratmeter.
– Vi är väldigt uppskattade av Lundaborna och det ska bli roligt att testa ett nytt läge i Lund. Vi får ett centralt läge som gör oss ännu mer tillgängliga. I butiken kommer vi ha ett brett och prisvärt sortiment med det mesta som behövs för hemmafixet, säger Helgesson.
Clas Ohlson fortsätter att expandera. I dagsläget har kedjan tretton butiksöppningar som är planerade att ske under kalenderåret 2024. En butik öppnade på Kronprinsen i slutet av april och en ska öppna på Kullagatan i Helsingborg under juni.
Nu står det också klart att Clas Ohlson kommer öppna på Stora Södergatan i Lund under maj samt kommer att komma tillbaka till Burlöv Center i september.
– De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga, säger Andreas Helgesson, country operations manager.
I Lund har stora delar av det gamla Åhlénshuset stått tomt de senaste åren, men nu flyttar Clas Ohlson in på 750 kvadratmeter.
– Vi är väldigt uppskattade av Lundaborna och det ska bli roligt att testa ett nytt läge i Lund. Vi får ett centralt läge som gör oss ännu mer tillgängliga. I butiken kommer vi ha ett brett och prisvärt sortiment med det mesta som behövs för hemmafixet, säger Helgesson.
Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till
Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till
Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till
I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.
I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.
I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.
I Landskrona är det klart för två stora anläggningar: Dels en helt ny simhall och dels en helt ombyggt fotbollsarena. Simhallen kommer att ha en 25-metersbassäng med höj- och sänkbar botten, samt en 50-metersbassäng och upp till som mest 900 åskådarplatser. Det blir också kafé och badlekland. Den uppdaterade fotbollsarenan kommer bland annat att ha nya storbildsskärmar och samtliga sittplatser under tak. Arenan väntas vara klar under andra kvartalet 2027. Den nya simhallen ska öppna 2028.
I Landskrona är det klart för två stora anläggningar: Dels en helt ny simhall och dels en helt ombyggt fotbollsarena. Simhallen kommer att ha en 25-metersbassäng med höj- och sänkbar botten, samt en 50-metersbassäng och upp till som mest 900 åskådarplatser. Det blir också kafé och badlekland. Den uppdaterade fotbollsarenan kommer bland annat att ha nya storbildsskärmar och samtliga sittplatser under tak. Arenan väntas vara klar under andra kvartalet 2027. Den nya simhallen ska öppna 2028.
I Landskrona är det klart för två stora anläggningar: Dels en helt ny simhall och dels en helt ombyggt fotbollsarena. Simhallen kommer att ha en 25-metersbassäng med höj- och sänkbar botten, samt en 50-metersbassäng och upp till som mest 900 åskådarplatser. Det blir också kafé och badlekland. Den uppdaterade fotbollsarenan kommer bland annat att ha nya storbildsskärmar och samtliga sittplatser under tak. Arenan väntas vara klar under andra kvartalet 2027. Den nya simhallen ska öppna 2028.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö