Cipo

Mat & Dryck
December 2024
Cipo

Fakta

Cipo är ett relativt nytt vinhak och restaurang belaget på lagom rangel-avstånd från gågatan. Här erbjuds goffiga viner och imponerande mat. Vinlistan domineras av the usual suspects bland naturviner men även en del bekanta namn från gamla skolan. Om nu känner för att goffa och njuta ostört av allt de har att erbjuda så kan man glädja sig att de satsar hårt på Private Dining. Så haffa festansvarig på firman och flagga för nästa teambuilding.

Gammel Mønt 33

Cipo är ett relativt nytt vinhak och restaurang belaget på lagom rangel-avstånd från gågatan. Här erbjuds goffiga viner och imponerande mat. Vinlistan domineras av the usual suspects bland naturviner men även en del bekanta namn från gamla skolan. Om nu känner för att goffa och njuta ostört av allt de har att erbjuda så kan man glädja sig att de satsar hårt på Private Dining. Så haffa festansvarig på firman och flagga för nästa teambuilding.

Gammel Mønt 33

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/cipo

Fler artiklar

Läs
Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Läs
Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Läs
Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.