Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Overgaden Neden Vandet 29
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Overgaden Neden Vandet 29
Hört talas om en sommelierrobot eller AI-genererade pizzor? Artificiell intelligens ersätter snart både kniv och gaffel – och vet kanske bättre vad du är sugen på än du själv. Restauranger fyller många behov – mättnad, lättja, njutning. Men den sociala kontakten är en central del av upplevelsen. Mötet med en människa som ser dig i ögonen, vänligt frågar vad du vill ha, kan ge dig en personlig rekommendation och svara på dina frågor – det är lika mycket en del av restaurangbesöket som tuggorna du tar av din bouillabaisse. Men nu, när AI stormar in i våra liv, hotas den upplevelsen.
Hört talas om en sommelierrobot eller AI-genererade pizzor? Artificiell intelligens ersätter snart både kniv och gaffel – och vet kanske bättre vad du är sugen på än du själv. Restauranger fyller många behov – mättnad, lättja, njutning. Men den sociala kontakten är en central del av upplevelsen. Mötet med en människa som ser dig i ögonen, vänligt frågar vad du vill ha, kan ge dig en personlig rekommendation och svara på dina frågor – det är lika mycket en del av restaurangbesöket som tuggorna du tar av din bouillabaisse. Men nu, när AI stormar in i våra liv, hotas den upplevelsen.
Hört talas om en sommelierrobot eller AI-genererade pizzor? Artificiell intelligens ersätter snart både kniv och gaffel – och vet kanske bättre vad du är sugen på än du själv. Restauranger fyller många behov – mättnad, lättja, njutning. Men den sociala kontakten är en central del av upplevelsen. Mötet med en människa som ser dig i ögonen, vänligt frågar vad du vill ha, kan ge dig en personlig rekommendation och svara på dina frågor – det är lika mycket en del av restaurangbesöket som tuggorna du tar av din bouillabaisse. Men nu, när AI stormar in i våra liv, hotas den upplevelsen.
S.T. Dupont Padrón Haute Creation Le Grand Lighter och Padrón Haute Creation Line 2 Lighter är två snarlika hyllningständare till Padróns 60-årsdag. Tillverkade i brons och mässing, numrerade och begränsade till 88 stycken vardera. Finns endast hos utvalda handlare med en prislapp runt 50 000 kr.
S.T. Dupont Padrón Haute Creation Le Grand Lighter och Padrón Haute Creation Line 2 Lighter är två snarlika hyllningständare till Padróns 60-årsdag. Tillverkade i brons och mässing, numrerade och begränsade till 88 stycken vardera. Finns endast hos utvalda handlare med en prislapp runt 50 000 kr.
S.T. Dupont Padrón Haute Creation Le Grand Lighter och Padrón Haute Creation Line 2 Lighter är två snarlika hyllningständare till Padróns 60-årsdag. Tillverkade i brons och mässing, numrerade och begränsade till 88 stycken vardera. Finns endast hos utvalda handlare med en prislapp runt 50 000 kr.
Kromade möbler och andra blanka inredningsdetaljer. Tidlöst och passar till det mesta.
Kromade möbler och andra blanka inredningsdetaljer. Tidlöst och passar till det mesta.
Kromade möbler och andra blanka inredningsdetaljer. Tidlöst och passar till det mesta.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö