
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö