Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö