2019 tog Linda Rengbo det danska modemärket Copenhagen Luxe till Sverige och i dag driver hon sju butiker. Nu satsar hon på att också starta något eget – den 27 april öppnar By L upp i Popolinos gamla lokal på gågatan.
– Lokalen är perfekt – lagom storlek, ljus, fräsch och bra placering, säger Linda Rengbo.
Rakt över gatan ligger Copenhagen Luxe och det är inte en slump att Rengbo fortsätter att satsa just på Malmös centrumkärna.
– Jag tror på den fysiska handeln. Jag tror på att känna, se, prova och få det mänskliga mötet. Och jag vill ha ett levande city! Det är så klart en utmaning med utvecklingen i city och alla nedstängningar, men jag ser ändå positivt på det.
Det blir mode för alla plånböcker och inköp från mindre kända varumärken. Sortimentet på By L kommer att kännetecknas av ”det som alla vill ha just nu”, säger Rengbo.
– Jag gör mindre inköp, men oftare, vilket gör att jag kan uppdatera mig snabbt och ligga i framkant.
2019 tog Linda Rengbo det danska modemärket Copenhagen Luxe till Sverige och i dag driver hon sju butiker. Nu satsar hon på att också starta något eget – den 27 april öppnar By L upp i Popolinos gamla lokal på gågatan.
– Lokalen är perfekt – lagom storlek, ljus, fräsch och bra placering, säger Linda Rengbo.
Rakt över gatan ligger Copenhagen Luxe och det är inte en slump att Rengbo fortsätter att satsa just på Malmös centrumkärna.
– Jag tror på den fysiska handeln. Jag tror på att känna, se, prova och få det mänskliga mötet. Och jag vill ha ett levande city! Det är så klart en utmaning med utvecklingen i city och alla nedstängningar, men jag ser ändå positivt på det.
Det blir mode för alla plånböcker och inköp från mindre kända varumärken. Sortimentet på By L kommer att kännetecknas av ”det som alla vill ha just nu”, säger Rengbo.
– Jag gör mindre inköp, men oftare, vilket gör att jag kan uppdatera mig snabbt och ligga i framkant.
Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.
Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.
Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.
It-bolaget Mildef har skrivit avtal med BAE Systems Hägglunds för leverans av stryktålig it-utrustning till stridsfordonet CV90, som ska exporteras till flera försvarsmakter i Centraleuropa. Ordern är intialt värd 200 miljoner kronor och kan, om alla optioner utnyttjas, komma att uppgå till totalt 280 miljoner kronor. – Tillsammans demonstrerar vi teknikhöjden i det nordiska försvarsindustriella systemet och det ansvar som företagen tar för att stärka den europeiska försvarsförmågan, säger Mildefs vd Daniel Ljunggren. Leveranserna är planerade att ske mellan 2025 och 2029.
It-bolaget Mildef har skrivit avtal med BAE Systems Hägglunds för leverans av stryktålig it-utrustning till stridsfordonet CV90, som ska exporteras till flera försvarsmakter i Centraleuropa. Ordern är intialt värd 200 miljoner kronor och kan, om alla optioner utnyttjas, komma att uppgå till totalt 280 miljoner kronor. – Tillsammans demonstrerar vi teknikhöjden i det nordiska försvarsindustriella systemet och det ansvar som företagen tar för att stärka den europeiska försvarsförmågan, säger Mildefs vd Daniel Ljunggren. Leveranserna är planerade att ske mellan 2025 och 2029.
It-bolaget Mildef har skrivit avtal med BAE Systems Hägglunds för leverans av stryktålig it-utrustning till stridsfordonet CV90, som ska exporteras till flera försvarsmakter i Centraleuropa. Ordern är intialt värd 200 miljoner kronor och kan, om alla optioner utnyttjas, komma att uppgå till totalt 280 miljoner kronor. – Tillsammans demonstrerar vi teknikhöjden i det nordiska försvarsindustriella systemet och det ansvar som företagen tar för att stärka den europeiska försvarsförmågan, säger Mildefs vd Daniel Ljunggren. Leveranserna är planerade att ske mellan 2025 och 2029.
Sardell är ingen fisk, utan det svenska produktnamnet på fisken ansjovis (Engraulis encrasicolus) i en lag av olja och salt. Används främst som smakgivare i olika maträtter, bland annat i Caesardressing. Sardeller kan även gå under namnet äkta ansjovis. Fisken ansjovis är rik på vitaminerna A och D, och full av nyttigt omega-3. Inte att förväxla med den svenska konserven ansjovis, som inte är fisken ansjovis, utan skarpsill (Sprattus sprattus) i olja och kryddor som kryddpeppar, kryddnejlika och sandelträ.
Sardell är ingen fisk, utan det svenska produktnamnet på fisken ansjovis (Engraulis encrasicolus) i en lag av olja och salt. Används främst som smakgivare i olika maträtter, bland annat i Caesardressing. Sardeller kan även gå under namnet äkta ansjovis. Fisken ansjovis är rik på vitaminerna A och D, och full av nyttigt omega-3. Inte att förväxla med den svenska konserven ansjovis, som inte är fisken ansjovis, utan skarpsill (Sprattus sprattus) i olja och kryddor som kryddpeppar, kryddnejlika och sandelträ.
Sardell är ingen fisk, utan det svenska produktnamnet på fisken ansjovis (Engraulis encrasicolus) i en lag av olja och salt. Används främst som smakgivare i olika maträtter, bland annat i Caesardressing. Sardeller kan även gå under namnet äkta ansjovis. Fisken ansjovis är rik på vitaminerna A och D, och full av nyttigt omega-3. Inte att förväxla med den svenska konserven ansjovis, som inte är fisken ansjovis, utan skarpsill (Sprattus sprattus) i olja och kryddor som kryddpeppar, kryddnejlika och sandelträ.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö