
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet!
Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en.
Strandgade 95
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet!
Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en.
Strandgade 95

Geometriska former fascinerar genom sin perfekta enkelhet och harmoni. De skapar ordning ur kaos, återfinns i naturen och konsten, och ger struktur åt arkitektur och design. Deras symmetri väcker både skönhet och balans i våra sinnen.

Geometriska former fascinerar genom sin perfekta enkelhet och harmoni. De skapar ordning ur kaos, återfinns i naturen och konsten, och ger struktur åt arkitektur och design. Deras symmetri väcker både skönhet och balans i våra sinnen.

Geometriska former fascinerar genom sin perfekta enkelhet och harmoni. De skapar ordning ur kaos, återfinns i naturen och konsten, och ger struktur åt arkitektur och design. Deras symmetri väcker både skönhet och balans i våra sinnen.

Guinness World Record i att öppna ostron på tid gick till kanadensaren Patrick McMurray 2010 när han öppnade 39 ostron på en minut.

Guinness World Record i att öppna ostron på tid gick till kanadensaren Patrick McMurray 2010 när han öppnade 39 ostron på en minut.

Guinness World Record i att öppna ostron på tid gick till kanadensaren Patrick McMurray 2010 när han öppnade 39 ostron på en minut.

Dave Beran som driver stjärnkrogen Pasjoli i Santa Monica, Los Angeles har öppnat en ny krog ett par kvarter in på samma gata (Main Street). Den nya krogen heter Seline och erbjuder en 14- eller 17-rätters avsmakningsmeny i en mörk, nästan nattklubbsliknande miljö.

Dave Beran som driver stjärnkrogen Pasjoli i Santa Monica, Los Angeles har öppnat en ny krog ett par kvarter in på samma gata (Main Street). Den nya krogen heter Seline och erbjuder en 14- eller 17-rätters avsmakningsmeny i en mörk, nästan nattklubbsliknande miljö.

Dave Beran som driver stjärnkrogen Pasjoli i Santa Monica, Los Angeles har öppnat en ny krog ett par kvarter in på samma gata (Main Street). Den nya krogen heter Seline och erbjuder en 14- eller 17-rätters avsmakningsmeny i en mörk, nästan nattklubbsliknande miljö.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö