
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet!
Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en.
Strandgade 95
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet!
Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en.
Strandgade 95

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö