Antal bostäder 64
Storlek 2-4 rum
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Ingen uppgift
Byggherre HSB Göteborg
I Myggenäs på Tjörn planeras 64 nya bostadsrätter längs Mellbyvägen i projektet Solglimten.
I totalt sex fristående byggnader blir det lägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök, med utsikt över Almösund.
Den framtida bostadsrättsföreningen kommer att innehålla gemensamma ytor och mötesplatser, som takterrasser, co-working-yta och lekplatser. I planerna finns också solpaneler och gröna tak.
I Myggenäs på Tjörn planeras 64 nya bostadsrätter längs Mellbyvägen i projektet Solglimten.
I totalt sex fristående byggnader blir det lägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök, med utsikt över Almösund.
Den framtida bostadsrättsföreningen kommer att innehålla gemensamma ytor och mötesplatser, som takterrasser, co-working-yta och lekplatser. I planerna finns också solpaneler och gröna tak.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö