
Antal bostäder 28
Storlek 1-4 rum, 35-81 kvadratmeter
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Tredje kvartalet 2026
Byggherre Obos
I den blivande bostadsrättsföreningen Esplanaden, som ska byggas centralt i Hjärup i utbyggnadsområdet Åretruntbyn, planeras nu totalt 28 nya lägenheter fördelade på fyra våningsplan i en första etapp.
De nya bostäderna blir i storlekar från enrummare till fyror, på 35 till 81 kvadratmeter. Samtliga får balkong eller uteplats.
Inflyttning i Esplanadens första etapp planeras till tredje kvartalet 2026.
I den blivande bostadsrättsföreningen Esplanaden, som ska byggas centralt i Hjärup i utbyggnadsområdet Åretruntbyn, planeras nu totalt 28 nya lägenheter fördelade på fyra våningsplan i en första etapp.
De nya bostäderna blir i storlekar från enrummare till fyror, på 35 till 81 kvadratmeter. Samtliga får balkong eller uteplats.
Inflyttning i Esplanadens första etapp planeras till tredje kvartalet 2026.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö