
Antal bostäder 100
Storlek 1-3 rum
Boendeform Hyresrätt
Inflyttning Sommaren 2027
Byggherre MKB
Kvarteret Heliotropen i Johanneslust ska byggas om till en blandning av bostäder och verksamheter.
Som en del i omvandlingen byggs nu dels ett äldre hus om till gemenskapsboende med 15 mindre lägenheter, dels planeras cirka 200 nya hyresbostäder i två etapper.
Den första etappen är ett seniorboende med cirka 100 lägenheter, gemensamhetslokal och gästlägenhet. Inflyttning planeras till sommaren 2027.
Kvarteret Heliotropen i Johanneslust ska byggas om till en blandning av bostäder och verksamheter.
Som en del i omvandlingen byggs nu dels ett äldre hus om till gemenskapsboende med 15 mindre lägenheter, dels planeras cirka 200 nya hyresbostäder i två etapper.
Den första etappen är ett seniorboende med cirka 100 lägenheter, gemensamhetslokal och gästlägenhet. Inflyttning planeras till sommaren 2027.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö