
Vad 43 000 kvadratmeter för bostäder och verksamheter
Var Fisketorvet, Köpenhamn
Status Beslut om ny detaljplan ska fattas
Utbyggnadsplanerna för det 23 år gamla shoppingcentret Fisketorvet i Köpenhamn börjar klarna efter att de ursprungliga planerna har bantats från 70 000 till 43 000 kvadratmeter.
Nu ska det bli tillbyggnader på mer än 40 meters höjd med publika lokaler, som restauranger eller butiker, i entréplanet. Enbart nybygget i det sydvästra hörnet ska ge plats åt 9 300 kvadratmeter för bostäder tillsammans med kontor.
Utbyggnadsplanerna för det 23 år gamla shoppingcentret Fisketorvet i Köpenhamn börjar klarna efter att de ursprungliga planerna har bantats från 70 000 till 43 000 kvadratmeter.
Nu ska det bli tillbyggnader på mer än 40 meters höjd med publika lokaler, som restauranger eller butiker, i entréplanet. Enbart nybygget i det sydvästra hörnet ska ge plats åt 9 300 kvadratmeter för bostäder tillsammans med kontor.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö