Länge har de huserat i en matvagn bredvid Prevex järnhandel ute i Fosie industriområde och år efter år har de placerat sig på topplistan när sajten Burgerdudes årligen recenserar runt 200 svenska hamburgerrestauranger. En välbesökt lunch kan de steka uppemot 150 burgare.
Kevin Kotai och Viktor Hedin har varit igång med sin foodtruck fulltid sedan 2018 och nu satsar de på att leverera burgare inomhus – den 2 maj flyttar Blacksmith Burger in på Jägersro Center.
– Vi tittade lite på Kronprinsen också, men eftersom vi har en stor kundkrets här får början så passar det bra att öppna i området. Matvagnen blir kvar, men vi kommer att köra något annat där, säger Kevin Kotai.
Inne på Jägersro Center blir Blacksmith Burger en del av foodcourten. Det blir några nya burgare på menyn, men duons egna favoriter blir kvar. Till dem hör Mister Smith – en burgare med dijonmayo, rostad lök, prästost, granatäpple, picklat päron och karamelliserad lök – och Jägaren med bland annat portobellosvamp och björnbärssylt.
Länge har de huserat i en matvagn bredvid Prevex järnhandel ute i Fosie industriområde och år efter år har de placerat sig på topplistan när sajten Burgerdudes årligen recenserar runt 200 svenska hamburgerrestauranger. En välbesökt lunch kan de steka uppemot 150 burgare.
Kevin Kotai och Viktor Hedin har varit igång med sin foodtruck fulltid sedan 2018 och nu satsar de på att leverera burgare inomhus – den 2 maj flyttar Blacksmith Burger in på Jägersro Center.
– Vi tittade lite på Kronprinsen också, men eftersom vi har en stor kundkrets här får början så passar det bra att öppna i området. Matvagnen blir kvar, men vi kommer att köra något annat där, säger Kevin Kotai.
Inne på Jägersro Center blir Blacksmith Burger en del av foodcourten. Det blir några nya burgare på menyn, men duons egna favoriter blir kvar. Till dem hör Mister Smith – en burgare med dijonmayo, rostad lök, prästost, granatäpple, picklat päron och karamelliserad lök – och Jägaren med bland annat portobellosvamp och björnbärssylt.
Kvinnohälsobolaget Gedea Biotech fick in mer kapital än väntat i sin senaste runda. Det Lundabaserade företaget gjorde en nyemission i oktober som blev övertecknad med 54 procent och samlade in 34,8 miljoner kronor. Pengarna ska bland annat gå till arbetet med att få ett europeiskt godkännande för produkten pHyph, en behandling av bakteriell vaginos. – Vi ser fram emot nästa steg i vår resa och den positiva påverkan som pHyph kan ha för miljontals kvinnor, säger vd Annette Säfholm.
Kvinnohälsobolaget Gedea Biotech fick in mer kapital än väntat i sin senaste runda. Det Lundabaserade företaget gjorde en nyemission i oktober som blev övertecknad med 54 procent och samlade in 34,8 miljoner kronor. Pengarna ska bland annat gå till arbetet med att få ett europeiskt godkännande för produkten pHyph, en behandling av bakteriell vaginos. – Vi ser fram emot nästa steg i vår resa och den positiva påverkan som pHyph kan ha för miljontals kvinnor, säger vd Annette Säfholm.
Kvinnohälsobolaget Gedea Biotech fick in mer kapital än väntat i sin senaste runda. Det Lundabaserade företaget gjorde en nyemission i oktober som blev övertecknad med 54 procent och samlade in 34,8 miljoner kronor. Pengarna ska bland annat gå till arbetet med att få ett europeiskt godkännande för produkten pHyph, en behandling av bakteriell vaginos. – Vi ser fram emot nästa steg i vår resa och den positiva påverkan som pHyph kan ha för miljontals kvinnor, säger vd Annette Säfholm.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö