Bertil Vallien på Glashuset

Mingel
Mars 2025
Bertil Vallien på Glashuset

Fakta

Torsdagen 30 januari arrangerade Glashuset ett exklusivt event med Bertil Vallien och Kosta Boda. Bertil Vallien har fått Kungliga Vetenskapsakademiens medalj för sitt arbete som formgivare och 2002 tilldelades han Visionary Award från Glass Art Society (GAS) – en av de finaste utmärkelserna en glaskonstnär kan få. Galore var på plats och minglade.

Torsdagen 30 januari arrangerade Glashuset ett exklusivt event med Bertil Vallien och Kosta Boda. Bertil Vallien har fått Kungliga Vetenskapsakademiens medalj för sitt arbete som formgivare och 2002 tilldelades han Visionary Award från Glass Art Society (GAS) – en av de finaste utmärkelserna en glaskonstnär kan få. Galore var på plats och minglade.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/bertil-vallien-pa-glashuset

Fler artiklar

Läs
Poddar
Visste du att
December 2024

Poddar

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Poddar
Visste du att
December 2024

Poddar

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Poddar
Visste du att
December 2024

Poddar

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Poddar
Visste du att
December 2024

Poddar

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Läs
Dashi
Mat & Dryck
December 2024

Dashi

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi
Mat & Dryck
December 2024

Dashi

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi
Mat & Dryck
December 2024

Dashi

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi
Mat & Dryck
December 2024

Dashi

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Läs
Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst
Mat & Dryck
November 2024

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst
Mat & Dryck
November 2024

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst
Mat & Dryck
November 2024

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst
Mat & Dryck
November 2024

Soju eller Shochu - större skillnad än härkomst

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.