.jpeg)
Det är hela tolv år sedan som den första Dubbel Dubbel öppnade. Först kom restaurangen på Kastellgatan i Linné, som var tidigt ute med dumplings och andra asiatiska rätter. Och snart ynglade stället av sig i både Göteborg och Skåne.
Sedan i våras har Dubbel Dubbel på Kastellgatan dock varit stängd.
– Vi var tvungna att renovera och skaffa bättre ventilation. Det blev en chans att göra om och hitta på någonting nytt. Så nu satsar vi på Bar Lyllo istället, säger delägaren Blenda-Lars Olsson, som även är involverad i den populära baren Folk.
Men än så länge är han något hemlighetsfull. Bar Lyllo kommer nämligen inte att öppnas förrän efter årsskiftet.
– Vi har två kockar som ska kombinera det franska och asiatiska köket med smaker från hela världen. Här ska man kunna äta sent på kvällen, köket stänger inte före klockan 23, och som gäst kan man sitta i köket eller i ett chambre séparée. Bar Lyllo ska vara ett livsnjutarparadis, berättar Blenda-Lars Olsson.
Det är hela tolv år sedan som den första Dubbel Dubbel öppnade. Först kom restaurangen på Kastellgatan i Linné, som var tidigt ute med dumplings och andra asiatiska rätter. Och snart ynglade stället av sig i både Göteborg och Skåne.
Sedan i våras har Dubbel Dubbel på Kastellgatan dock varit stängd.
– Vi var tvungna att renovera och skaffa bättre ventilation. Det blev en chans att göra om och hitta på någonting nytt. Så nu satsar vi på Bar Lyllo istället, säger delägaren Blenda-Lars Olsson, som även är involverad i den populära baren Folk.
Men än så länge är han något hemlighetsfull. Bar Lyllo kommer nämligen inte att öppnas förrän efter årsskiftet.
– Vi har två kockar som ska kombinera det franska och asiatiska köket med smaker från hela världen. Här ska man kunna äta sent på kvällen, köket stänger inte före klockan 23, och som gäst kan man sitta i köket eller i ett chambre séparée. Bar Lyllo ska vara ett livsnjutarparadis, berättar Blenda-Lars Olsson.

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Rebecca Smedman har arbetat på några av Göteborgs populäraste krogar som Toso, Familjen och Spisa. De senaste fem åren har du hittat henne på Götaplatsen i rollen som köksmästare på internationella Mr. P. Här visar hon hur man lagar pluma med potatiscréme, n’duja, smörad kycklingsky, padrones, grönkål, jordärtskocka och gröna bönor.

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.

Jag är en medelålders vit man med svenskt namn och medelklassbakgrund. Dessutom är jag heterosexuell och normalbegåvad. Med andra ord tillhör jag inte särskilt många minoriteter. Det enda ovanliga med mig som jag kan komma att tänka på är att jag är intresserad av tennis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö