Spanska matupplevelser på 662 kvadratmeter. Så ska det bli när Bar el Guiri flyttar in på Kungsportsplatsen.
– Restaurangen får ett riktigt fint läge mitt i centrala Göteborg, det bästa av Spanien samlat på ett och samma ställe. För mig är helheten viktig och det handlar om allt ifrån musik, mat och doft till en välkomnande atmosfär, säger ägaren Peter Segerdahl, som även driver Spanska köket.
Den nya restaurangen ska bestå av fyra delar: en pintxosbar, en klassisk restaurangdel med öppet kök samt en héladeria med glass, churros och bakverk. På andra våningen finns plats för en loungeyta med shuffleboard och boulebanor i en grönskande miljö.
Bar el Guiri ska öppna i slutet av november.
Spanska matupplevelser på 662 kvadratmeter. Så ska det bli när Bar el Guiri flyttar in på Kungsportsplatsen.
– Restaurangen får ett riktigt fint läge mitt i centrala Göteborg, det bästa av Spanien samlat på ett och samma ställe. För mig är helheten viktig och det handlar om allt ifrån musik, mat och doft till en välkomnande atmosfär, säger ägaren Peter Segerdahl, som även driver Spanska köket.
Den nya restaurangen ska bestå av fyra delar: en pintxosbar, en klassisk restaurangdel med öppet kök samt en héladeria med glass, churros och bakverk. På andra våningen finns plats för en loungeyta med shuffleboard och boulebanor i en grönskande miljö.
Bar el Guiri ska öppna i slutet av november.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Kummel, (Merluccius merluccius), är en havslevande rovfisk av familjen kummelfiskar. Kummeln är en långsmal fisk med två ryggfenor och en analfena. Den bakre ryggfenan och analfenan är båda mycket långa. Den har en långsträckt, spolformad kropp, en kort främre ryggfena och en mycket lång bakre ryggfena. En populär matfisk som ofta går att byta ut mot torsk. Kummel innehåller mycket Vitamin B12. Det finns också ganska mycket Vitamin B3 (niacin), Selen, DHA (Fettsyra 22:6) och Fosfor.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö