Bageri och pizzabar på Flere Fugle

Mat & Dryck
Juni 2024
Bageri och pizzabar på Flere Fugle

Fakta

I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka!

Rentemestervej 57, 3C

I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka!

Rentemestervej 57, 3C

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/bageri-och-pizzabar-pa-flere-fugle

Fler artiklar

Läs
Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Läs
Donald Axelsson Cardell
Intervju
Mars 2022

Donald Axelsson Cardell

Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.

Donald Axelsson Cardell
Intervju
Mars 2022

Donald Axelsson Cardell

Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.

Donald Axelsson Cardell
Intervju
Mars 2022

Donald Axelsson Cardell

Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.

Donald Axelsson Cardell
Intervju
Mars 2022

Donald Axelsson Cardell

Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.

Läs
Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Isabelle Carlund
Intervju
April 2022

Isabelle Carlund

Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.