
För tolv år sen släppte Sony en serie kameramoduler (QX-100 etc) som man kunde fästa på mobilen. Detta är inte samma sak. Xiaomi Mobile Optical System förutsätter förvisso att du har en Xiaomi 15 och om så är fallet kan den magnetiska kameramodulen klickas på för att få ännu bättre bilder i mobilen. Några fördelar med modulen är Micro Four Thirds-sensor, mekanisk bländare, manuell fokusring och vi ska inte glömma att den inte behöver ”para ihop” sig, utan kopplas direkt den rör vid ytan.
För tolv år sen släppte Sony en serie kameramoduler (QX-100 etc) som man kunde fästa på mobilen. Detta är inte samma sak. Xiaomi Mobile Optical System förutsätter förvisso att du har en Xiaomi 15 och om så är fallet kan den magnetiska kameramodulen klickas på för att få ännu bättre bilder i mobilen. Några fördelar med modulen är Micro Four Thirds-sensor, mekanisk bländare, manuell fokusring och vi ska inte glömma att den inte behöver ”para ihop” sig, utan kopplas direkt den rör vid ytan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö