
Cybersäkerhetsbolaget Advenica har fått en order värd 31,5 miljoner kronor från en svensk myndighet. Affären gäller krypteringsprodukter och leveransen ska ske senast i slutet av 2028.
– När det gäller att skydda den mest värdefulla informationen vänder sig myndigheter återkommande till oss, säger Marie Bengtsson, vd på Advenica.
Företaget grundades 1993 och har sitt säte i Malmö, där majoriteten av produkterna tas fram för kunder inom bland annat försvar, infrastruktur och industri.
Cybersäkerhetsbolaget Advenica har fått en order värd 31,5 miljoner kronor från en svensk myndighet. Affären gäller krypteringsprodukter och leveransen ska ske senast i slutet av 2028.
– När det gäller att skydda den mest värdefulla informationen vänder sig myndigheter återkommande till oss, säger Marie Bengtsson, vd på Advenica.
Företaget grundades 1993 och har sitt säte i Malmö, där majoriteten av produkterna tas fram för kunder inom bland annat försvar, infrastruktur och industri.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö